Επεισόδια στα Εξάρχεια: 13 συλλήψεις,-Εντοπίστηκε 15χρονος με μολότοφ και γκαζάκια - iefimerida.gr

Επεισόδια στα Εξάρχεια: 13 συλλήψεις,-Εντοπίστηκε 15χρονος με μολότοφ και γκαζάκια

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στην περιοχή των Εξαρχείων μετά τις εκδηλώσεις για την επέτειο από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 13 συλλήψεις (12 Ελληνες και ένας αλλοδαπός).

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και 6 ανήλικοι. Μάλιστα την κατοχή ενός 15χρονου βρέθηκαν 2 μολότοφ, γκαζάκια και στουπί.
Επιπλέον προσήχθησαν 26 άτομα.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, εμπρησμό, έκρηξη, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, εξύβριση, παραβάσεις σχετικές με εκρηκτικές ύλες και παράβαση του νόμου περί όπλου. Ολοι τους θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών. Από τις επιθέσεις τραυματίστηκαν 4 αστυνομικοί, ο ένας μάλιστα φέρει εγκαύματα από βόμβες μολότοφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εξάρχεια ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΑΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ