Ο Τσίπρας βάζει τους Φλαμπουράρη, Τζανακόπουλο και Καλογήρου να ελέγχουν τα υπουργεία - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας βάζει τους Φλαμπουράρη, Τζανακόπουλο και Καλογήρου να ελέγχουν τα υπουργεία

Απτά αποτελέσματα προόδου περιμένει ο πρωθυπουργός από τους υπουργούς του και με δεδομένο ότι η διαπραγμάτευση στοιχίζει χρόνο και πολλή ενέργεια, κατέληξε στην πιο ενδεδειγμένη «λύση».

Έτσι, αποφασίστηκε η σύσταση μιας Επιτροπής που θα καταγράφει και θα ελέγχει την πορεία δράσης των υπουργείων. Σε ένδειξη -προφανώς- της επιτακτικής ανάγκης όλοι όσοι συμμετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα να ανεβάσουν ρυθμούς και να τρέξουν μια σειρά δράσεων για την κοινωνία (όπως είναι πχ η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, η πάταξη της φοροδιαφυγής, κ.α), ανεξαρτήτως των μνημονιακών απαιτήσεων.

Συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, επιβεβαίωναν στο iefimerida.gr ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εστιάζει αφενός στο να γίνεται ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα και το νομοθετικό έργο κάθε υπουργείου, αλλά και στο να υπάρχει και ένας "πολιτικός έλεγχος".

Στην Επιτροπή, θα μετέχουν ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, καθώς και ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Μιχάλης Καλογήρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ