Πορείες και δρακόντεια μέτρα για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου - iefimerida.gr

Πορείες και δρακόντεια μέτρα για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου

(EUROKINISSI/ΒΑΪΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας έχουν επιβληθεί, κυρίως στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις καθώς σήμερα συμπληρώνονται 7 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός, καθώς έχουν προγραμματιστεί τρεις συγκεντρώσεις στην Αθήνα σήμερα, με την πρώτη νωρίς το μεσημέρι, ενώ ανάλογες εκδηλώσεις θα γίνουν και σε άλλες πόλεις της χώρας. Στόχος είναι να αποτραπούν τα επεισόδια, αν και τα «προεόρτια» στα Εξάρχεια έχουν ήδη ξεκινήσει, με επιθέσεις νεαρών στα ΜΑΤ τα ξημερώματα του Σαββάτου και της Κυριακής.

Για τα μέτρα που έχουν επιβληθεί έχουν επιστρατευθεί περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί, καθώς θα υπάρχει στενή επιτήρηση των συγκεντρώσεων, ώστε να μην «ξεφύγει» η κατάσταση. Παράλληλα, από χθες φρουρούνται και τα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος πορείες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ