Λεβέντης: Δεν θα γίνουμε το δεκανίκι της κυβέρνησης - iefimerida.gr

Λεβέντης: Δεν θα γίνουμε το δεκανίκι της κυβέρνησης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι η κυβέρνηση δημιούργησε περαιτέρω ύφεση εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, στην ομιλία του στη βουλή για τον προϋπολογισμό.

Όπως επισήμανε μάλιστα θεωρεί ότι αυτό οφείλεται στις καθυστερήσεις της κυβέρνησης και στα «μπες βγες του Βαρουφάκη».

«Με αυτή την εικόνα που βαδίζει η κυβέρνηση; Που είναι τα ελπιδοφόρα στοιχεία που εγώ δεν τα βλέπω και τα βλέπετε οι βουλευτές της κυβέρνησης και θα ψηφίσετε σήμερα τον προϋπολογισμό», είπε ο κ. Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε παράλληλα και στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, τονίζοντας ότι πρώτη φορά στη ζωή του πέρασε τόσο μαρτυρικό οχτάωρο καθώς επί μιάμιση ώρα μονολογούσε ο Πρωθυπουργός.

Ο κ. Λεβέντης τόνισε την ανάγκη να υπάρξει οικουμενική κυβέρνηση ενώ όπως είπε αυτό είναι το όνειρο του.Τέλος, ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του «δεν θα γίνει δεκανίκι της κυβέρνησης» και κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις να συζητήσουν προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ