Δημοσκόπηση Metrisi για ΝΔ: Πρώτος o Τζιτζικώστας - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση Metrisi για ΝΔ: Πρώτος o Τζιτζικώστας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι νέες δημοσκοπήσεις που «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας δίνουν προβάδισμα στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ όπως όλα δείχνουν η αναβολή των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στη ΝΔ, φαίνεται πως προκάλεσε ανατροπή στη σειρά κατάταξης των υποψηφίων.

Έτσι, σύμφωνα με την τηλεφωνική έρευνα της εταιρείας Metrisi η οποία πραγματοποιήθηκε από το διάστημα 1η Δεκεμβρίου – 3η Δεκεμβρίου, ο Απόστολος Τζιτζικώστας προηγείται τόσο στο σύνολο των ερωτηθέντων όσο και μεταξύ εκείνων που δηλώνουν ότι θα ασκήσουν το εκλογικό του δικαίωμα.

Αναλυτικότερα, στο σύνολο του δείγματος ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατατάσσεται πρώτος στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 26,6% έναντι 23,1% του Ευάγγελου Μεϊμαράκη ενώ ακολουθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 20,5% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 6,8%.

Δημοσκόπηση Metrisi για ΝΔ: Πρώτος o Τζιτζικώστας | iefimerida.gr 0

Το προβάδισμα του Απόστολου Τζιτζικώστα διευρύνεται σε εκείνους που δηλώνουν ότι έχουν ψηφίσει έστω και μία φορά Νέα Δημοκρατία.

Δημοσκόπηση Metrisi για ΝΔ: Πρώτος o Τζιτζικώστας | iefimerida.gr 1
Δημοσκόπηση Metrisi για ΝΔ: Πρώτος o Τζιτζικώστας | iefimerida.gr 2
Δημοσκόπηση Metrisi για ΝΔ: Πρώτος o Τζιτζικώστας | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ