Το θράσος των αστυνομικών που εμπλέκονται στο κύκλωμα μπράβων: «Αν με βρεις, σφύρα μου», είπε στον διοικητή του - iefimerida.gr

Το θράσος των αστυνομικών που εμπλέκονται στο κύκλωμα μπράβων: «Αν με βρεις, σφύρα μου», είπε στον διοικητή του

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφωνοι έχουν μείνει οι αστυνομικοί με το θράσος των συναδέλφων τους που εμπλέκονται στο κύκλωμα μπράβων το οποίο εξαρθρώθηκε.

Ο ένας από αυτούς, που δούλευε στις κάμερες διαχείρισης της ΓΑΔΑ, εν ώρα υπηρεσίας έφευγε από το πόστο του, πήγαινε για να κάνει είσπραξη και επέστρεφε. Οι άλλοι δύο ήταν επιφορτισμένοι για να ενημερώνουν το κύκλωμα για το αν τους έψαχνε η αστυνομία.

Απίστευτο ήταν όμως το θράσος του ενός εξ αυτών, όταν έγινε η επιχείρηση σύλληψης των εμπλεκομένων στο κύκλωμα. Ο αστυνομικός είχε δώσει λάθος διεύθυνση και έτσι ο διοικητής του τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε να πάει στην υπηρεσία, καθώς επρόκειτο για κάποιο σοβαρό ζήτημα. Οταν εκείνος αρνήθηκε, ο διοικητής επέμεινε δηλώνοντάς του ότι διαφορετικά θα τον αναγκάσει να τον ψάξει. Τότε εκείνος του είπε «Καλά, ψάξε με και αν με βρεις σφύρα μου!», ενώ από εκείνη τη στιγμή απενεργοποίησε το κινητό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κύκλωμα μπράβοι Αστυνομικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ