Στη φυλακή αξιωματικός που ακούγονταν στις συνομιλίες της υπόθεσης Πανούση - iefimerida.gr

Στη φυλακή αξιωματικός που ακούγονταν στις συνομιλίες της υπόθεσης Πανούση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη με εντολή του εισαγγελέα ο αξιωματικός του Αλλοδαπών που ακούγονταν στις επίμαχες συνομιλίες στην υπόθεση Γιάννη Πανούση.

Ο συγκεκριμένος αξιωματικός, που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, συνομιλούσε με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και για την υπόθεση είχε σχηματιστεί δικογραφία από την Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο ανακριτής του είχε επιβάλλει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, περιοριστικούς όρους εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, καθώς και 50.000 ευρώ χρηματική εγγύηση. Ωστόσο δεν κατέβαλε τα χρήματα εντός χρονικών ορίων και έτσι ο Εισαγγελέας διέταξε την σύλληψή του χθες το βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τις συνομιλίες και τις καταθέσεις προκύπτει ότι για την παραμονή του συγκεκριμένου αξιωματικού στο Αλλοδαπών συναινούσε και υψηλόβαθμος αξιωματικός, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι στη βασική τριάδα της ιεαρχίας της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ