Σπίρτζης: Η Ενωση Κεντρώων θα μπορούσε να παρέχει στήριξη στην κυβέρνηση - iefimerida.gr

Σπίρτζης: Η Ενωση Κεντρώων θα μπορούσε να παρέχει στήριξη στην κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θα μπορούσε η Ένωση Κεντρώων να είναι η πολιτική δύναμη που θα παρέχει στήριξη στην κυβέρνηση» δηλώνει στην εφημερίδα «Αγορά» ο υπουργός Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.

Ο υπουργός Μεταφορών και Δικτύων δηλώνει ότι η πολιτική δύναμη που θα μπορούσε να παρέχει στήριξη στην κυβέρνηση είναι η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, σημειώνοντας ότι είναι ένα κόμμα, που έχει πολύ λιγότερα για να του καταλογίσει κάποιος, από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για πιθανή συνεργασία.
Στα σενάρια ευρύτερων συνεργασιών ο υπουργός απαντάει ότι πρέπει στα μεγάλα θέματα να αναζητούνται μεγάλες πολιτικές συγκλίσεις χωρίς αυτό να θεωρείται κυβερνητική διεύρυνση. «Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση δεν τη χρειάζεται αν κάποια στιγμή συνταχθεί κάποια δύναμη με το πρόγραμμα της κυβέρνησης είναι ευπρόσδεκτη» είπε, τονίζοντας ότι θα ήταν καλό να μπουν σε αυτήν τη λογική όλες οι προοδευτικές δυνάμεις, όσες έχουν απομείνει στο ΠΑΣΟΚ ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο.
Ο Χρήστος Σπίρτζης πιστεύει ότι η κυβερνητική πλειοψηφία των 153 βουλευτών θα αντέξει στις επόμενες ψηφοφορίες στη Βουλή, όπως για το ασφαλιστικό, για το οποίο αναφέρει ότι είναι ένα μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας που πρέπει να αντιμετωπιστεί προς όφελος των μελλοντικών γενεών και υποστηρίζει ότι δεν πιστεύει πως θα γίνουν περαιτέρω μειώσεις στις συντάξεις και ότι πρέπει να εισφέρει ο καθένας στο ασφαλιστικό σύστημα ανάλογα με τις δυνάμεις του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρήστος Σπιρτζής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ