Μητρόπουλος: Είμαι στο στόχαστρο μιας σκευωρίας -Προσπαθώ να εντοπίσω το κέντρο της - iefimerida.gr

Μητρόπουλος: Είμαι στο στόχαστρο μιας σκευωρίας -Προσπαθώ να εντοπίσω το κέντρο της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Βρίσκομαι στο στόχαστρο μιας απαξίωσης και σπίλωσης και δεν περίμενα μία ηγεσία την οποία στήριξα, να τύχω αυτής της σκληρής αντιμετώπισης» απαντά σήμερα το πρωί ο Αλέξης Μητρόπουλος.

«Προσπαθώ να εντοπίσω το κέντρο της αλητήριας επίθεσης που δέχομαι», τόνισε σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΙ, με αφορμή την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
«Βρίσκομαι στο στόχαστρο μια απαξίωσης και σπίλωσης και δεν περίμενα μία ηγεσία την οποία στήριξα να τύχω αυτής της σκληρής και άθλιας αντιμετώπισης, ενός ανθρώπου με τέτοια πορεία. Θεωρώ ότι θα αποδείξω ότι όλα τα ζητήματα είναι σκευωρία. Θλίβομαι. Είναι αδιανόητο μια ηγεσία της αριστεράς να μεθοδεύει τέτοιες αθλιότητες κατά ενός στελέχους του» κατέληξε.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος ρωτήθηκε και αναφορικά με την αποψινή ψηφοφορία του προϋπολογισμού στη βουλή.
«Αν σήμερα ψηφιστεί ο προϋπολογισμός το έγκλημα κατά των συνταξιούχων θα έχει εκτελεστεί. Θα περάσουν πάνω από το πτώμα μου, αλλά αυτό το μνημόνιο σε βάρος αυτού του περήφανου λαού δεν θα καταφέρουν να το περάσουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Μητρόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ