ΗΠΑ: Επίκειται τρομοκρατικό χτύπημα στη Νιγηρία - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Επίκειται τρομοκρατικό χτύπημα στη Νιγηρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πληροφορίες ότι επίκειται τρομοκρατικό χτύπημα το αμέσως προσεχές διάστημα στη Νιγηρία ανάλογο με αυτό στο Μάλι, έχου οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

Εξ αυτού του λόγου, την Παρασκευή, η αμερικανική πρεσβεία στη Νιγηρία έστειλε επείγον σήμα κινδύνου προς την κυβέρνηση της χώρας

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, οι αμερικανικές αρχές έχουν συγκεντρώσει ικανό αριθμό πληροφοριών που οδηγούν στο συγκεκριμένο συμπέρασμα. Μάλιστα, έγινε σύγκριση με το πρόσφατο μακελειό στο Μάλι και οι ΗΠΑ ζήτησαν από τις τοπικές αρχές να ανεβάσουν το επίπεδο φύλαξης των ξενοδοχείων, στα οποία διαμένουν τουρίστες από χώρες της Δύσης.
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Νιγηρία ενημέρωσε τους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται στη χώρα της Δυτικής Αφρικής, να προσέχουν, καθώς δεν διαθέτουν περισσότερα στοιχεία για τη μέθοδο ή τη συγκεκριμένη τοποθεσία που επίκειται το τρομοκρατικό χτύπημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ