Μεϊμαράκης: Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι οι εκλογές θα είναι αδιάβλητες - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης: Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι οι εκλογές θα είναι αδιάβλητες

EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως δεν μπορεί να εγγυηθεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, υπογραμμίζοντας πως περιμένει την ανακοίνωση του κ. Παπαμιμίκου για την ακριβή ημερομηνία των εκλογών.

«Δεν μπορώ να εγγυηθώ αν η διαδικασία θα είναι αδιάβλητη. Κανένας πολιτικός δεν μπορεί να εγγυηθεί κάτι τέτοιο. Πρότεινα να πάμε με τους εκλογικούς καταλόγους του 2009 και το αρνήθηκαν», ανέφερε σε συνέντευξή του στο Mega και συνέχισε:

«Ουδέποτε μίλησα για δόλο και νοθεία. Οταν το περιστατικό συνέβη μίλησα για τεχνικό πρόβλημα. Όσοι πιστεύουν ότι υπάρχει δόλος να πάνε στη Δικαιοσύνη».

Σχετικά με την ημερομηνία της εκλογικής διαδικασίας, που αναμένεται να είναι η 20η Δεκεμβρίου, είπε:

«Δεν έχω επίσημη ενημέρωση για την διεξαγωγή των εκλογών. Περιμένω την ανακοίνωση του κ. Παπαμιμίκου. Μάλλον πρέπει να πάμε σε αυτή την ημερομηνία».

Σχολιάζοντας για τα σενάρια περί συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μεϊμαράκης απέκλεισε το ενδεχόμενο με τα σημερινά δεδομένα, αφήνοντας ένα «παραθυράκι» ανοικτό.

«Αλλο η συνεργασία άλλο η συναίνεση. Τα προβλήματα της χώρας είναι μεγάλα και απαιτούν συνεννόηση, αλλά όχι με κάποιος που θα σε αδειάσει, όπως έγινε τον Αύγουστο, τότε που ο Τσίπρας πήγε σε εκλογές», ανέφερε και προσέθεσε:

«Ποτέ δεν θα πήγαινα σε συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει πεδίο, παρά μόνο στην υλοποίηση της συμφωνίας».

«Οι εξελίξεις τρέχουν και τα δεδομένα αλλάζουν. Με τα σημερινά αποκλείεται. Αν μπορούμε να σύρουμε τον κ. Τσίπρα σε μια κατεύθυνση που θεωρούμε λογική θα το κάνουμε. Δεν μπορούν να λένε οι άλλοι συνυποψήφιοι για άλλη συζήτηση με τον Τσίπρα», τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ