Αθλιο σχόλιο του Δ. Τσουκαλά: «Είχαμε ψητό Μαροκινό»... - Σάλος στα social media [βίντεο] - iefimerida.gr

Αθλιο σχόλιο του Δ. Τσουκαλά: «Είχαμε ψητό Μαροκινό»... - Σάλος στα social media [βίντεο]

Konstantinos Tsakalidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοι φρικίασαν από την είδηση και εν συνεχεία με τις απάνθρωπες εικόνες του μετανάστη από το Μαρόκο ο οποίος έχασε την Πέμπτη τη ζωή του από ηλεκτροπληξία στην Ειδομένη.

Ομως, ένας δημόσιος λειτουργός, ο γενικός γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Τσουκαλάς και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ξεστόμισε έναν απίστευτο χαρακτηρισμό . Στην τηλεοπτική εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star, σχολιάζοντας τα γεγονότα με τους πρόσφυγες στην Ειδομένη αναφερόμενος στα έκτροπα και το περιστατικό με τον νεκρό μετανάστη από το Μαρόκο, είπε: «Εδώ έχουμε ψητό μαροκινό».

Αθλιο σχόλιο του Δ. Τσουκαλά: «Είχαμε ψητό Μαροκινό»... - Σάλος στα social media [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ανακαλύπτει «μονταζιέρες» ο Τσουκαλάς

Οργισμένος δηλώνει ο Δημήτρης Τσουκαλάς, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και γενικός γραμματέας του υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης, παραπονούμενος ότι το βίντεο που τον δείχνει να κάνει το απαράδεκτο σχόλιο «ψητός μαροκινός» παραποιήθηκε από «μονταζιέρες».

Ο Δ. Τσουκαλάς υποστηρίζει ότι «με κοπτοραπτική απομόνωσαν τη φράση μου» και παραθέτει ολόκληρο το επίμαχο βίντεο.

Η δήλωση Τσουκαλά

«Με θλίψη και οργή παρακολουθώ την προσπάθεια σπίλωσής μου, με στόχο προφανώς και τον ΣΥΡΙΖΑ , που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφορμή η παρέμβασή μου στην εκπομπή της κ. Τσαπανίδου για τον φρικτό θάνατο ενός ανθρώπου, ενός Μαροκινού, που κάηκε ζωντανός στα ηλεκτροφόρα σύρματα στην προσπάθειά του να αναζητήσει μία καλύτερη ζωή.

Η γνωστή μονταζιέρα ξέρει καλά τη δουλειά της. Με κοπτοραπτική απομόνωσαν φράση μου την ώρα που εξέφραζα τον αποτροπιασμό μου για το γεγονός.

Τα φαντάσματα του παρελθόντος, τολμούν και αναφέρονται στο πρόσωπό μου όταν σε όλους είναι γνωστοί οι αγώνες μου στο αντιπολεμικό κίνημα.

Όταν σε όλους είναι γνωστές οι απόψεις μου για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για τους φράχτες της φρίκης, και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Όταν σε όλους είναι γνωστοί οι αντιφασιστικοί και αντιρατσιστικοί μου αγώνες. Δεν είναι απορίας άξιο, είναι ΝΤΡΟΠΗ.

Για του λόγου το αληθές παραθέτω ολόκληρο το video».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ