Νίκη-πρόκριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπαρτσελόνα - iefimerida.gr

Νίκη-πρόκριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίδραση με μια νίκη απέναντι σε ένα εκ των φαβορί της Euroleague αναζητεί απόψε ο Παναθηναϊκός (22:00, ΕΡΤ 2), στο ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι αν επικρατήσουν των Καταλανών τότε δεν αποκλείεται να οριστικοποίησουν από σήμερα κιόλας την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς θέλει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στο Top-26 της Euroleague ωστόσο το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι. Οι Καταλανοί μετρούν 9 συνεχόμενες νίκες απέναντι στην ελληνική ομάδα ανεξαρτήτως έδρας, βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και θέλουν τη νίκη για κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την πρωτιά.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θέλει νίκη και παράλληλη ήττα της Ζιέλονα Γκόρα από την Λοκομοτίβ Κούμπαν, προκειμένου να απαλαχθεί από το άγχος στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Ο Τζόρτζεβιτς υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του ενώ το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Μπαρτσελόνα Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ