Πάτρα: Ένταση στη δίκη του 15χρονου που σκότωσε 17χρονο μαθητή - iefimerida.gr

Πάτρα: Ένταση στη δίκη του 15χρονου που σκότωσε 17χρονο μαθητή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 15 Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί ενώπιον του τριμελούς δικαστηρίου ανηλίκων η δίκη για τον φόνο του 17χρονου Γ. Α., με κατηγορούμενο έναν 15χρονο.

Η δίκη ξεκίνησε σήμερα το πρωί, κεκλεισμένων των θυρών, μέσα σε φορτισμένο κλίμα, καθώς στους διαδρόμους του δικαστικού μεγάρου της Πάτρας είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές του 17χρονου.

Από την πλευρά της η Αστυνομία είχε πάρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, μέσα και έξω από τα δικαστήρια, ώστε να μην σημειωθούν απρόοπτα.

Μόλις έφθασε στα δικαστήρια ο 15χρονος, ο οποίος συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη, συγγενείς του θύματος άρχισαν να καταφέρονται εναντίον του, ενώ οι αστυνομικοί τον οδήγησαν γρήγορα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Κατά την διάρκεια της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας, κατέθεσαν ενώπιον του δικαστηρίου οι γονείς και η αδελφή του θύματος.

Όπως αναέρει το patrastimes.gr,συγγενείς του εκλιπόντος στη θέα του ανήλικου δράστη εξαγριώθηκαν, ενώ ο πατέρας του θύματος είπε στον 15χρονο"Θα σου σκίσω την καρδια"!

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος κατηγορείται πως στις 13 Σεπτεμβρίου πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον 17χρονο στον προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος της Κάτω Αχαΐας ενώ προηγουμένως οι δύο ανήλικοι είχαν διαπληκτιστεί.

Πηγή φωτο: patrastimes.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα δικη 15χρονου δολοφονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ