Idra Kayne: Κι όμως, η soul funk φωνή της πόλης είναι από το Χαλάνδρι [εικόνες, βίντεο] - iefimerida.gr

Idra Kayne: Κι όμως, η soul funk φωνή της πόλης είναι από το Χαλάνδρι [εικόνες, βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μισή Αφρικανή μισή Ελληνίδα, τραγουδά, χορεύει, παίζει στο θέατρο. Αυτές τις μέρες ετοιμάζεται για μία ξεχωριστή εμφάνιση στο «Ρυθμός Stage».

Η Idra Kayne ξεπήδησε μέσα από το από το Jumping Fish με το τραγούδι της «Don’t walk away» και μας δήλωσε ξεκάθαρα ότι ήρθε για να μείνει. Ο πατέρας της είναι από την Ουγκάντα και η μητέρα της Ελληνίδα. Σε πρόσφατη συζήτησή μας, έφτασε η κουβέντα και στο θέμα της ιθαγένειας. «Είναι άδικο αυτό που γίνεται στην Ελλάδα» μου είπε. «Εξυπακούεται ότι όλα τα παιδιά που έχουν γεννηθεί, μεγαλώσει, τελειώσει το ελληνικό σχολείο και έχουν σπουδάσει, είναι Έλληνες έτσι κι αλλιώς. Μακάρι να ακολουθήσουμε τον δρόμο της υπόλοιπης Ευρώπης και να γίνει κάτι άμεσα. Εγώ είμαι τυχερή, γιατί η μητέρα μου είναι Ελληνίδα και ο πατέρας μου έχει ελληνική υπηκοότητα πλέον, οπότε δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα, οι φίλοι μου όμως, αντιμετωπίζουν».

Idra Kayne: Κι όμως, η soul funk φωνή της πόλης είναι από το Χαλάνδρι [εικόνες, βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η Idra ανακάλυψε το πάθος της για τη μουσική και τον χορό από πολύ νεαρή ηλικία. Σπούδασε χορό, κλασσικό και τζαζ για 15 χρόνια και υπήρξε μέλος χορωδίας για 12 χρόνια. Σπούδασε επίσης Κοινωνική Εργασία στα Τ.Ε.Ι. Αθήνας και Τεχνική Φωνητικής Τοποθέτησης με την Julie Massino στο Vocal Art Academy. Παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο «Θέατρο των Αλλαγών». Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Don't walk away» κυκλοφόρησε στις 14 Δεκεμβρίου 2011 από την ΕΜΙ σε παραγωγή των BigTime Pr.

Αυτό είναι το ομότιτλο τραγούδι

Τον Μάρτιο του 2012 το ομώνυμο single επιλέχτηκε από το Jumping Fish ως τραγούδι για την άνοιξη 2012. Η ίδια ασχολείται και με το θέατρο από το 2011 με συμμετοχή στην οπερέτα «Η Κόρη της Καταιγίδος» (2011) και στα μιούζικαλ «RENT» (2012), «FAME» (2013), «ΑΝΝΙΕ» (2013), «PRISCILLA» (2014)

H παράσταση
Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου
Η Idra Kayne στο «Ρυθμός Stage»
Uplifting set με το δικό της πρωτότυπο υλικό και κομμάτια από White Stripes, Jamiroquai, Kesiah Jones, Stevie Wonder, Massive Attack, Daft Punk.
Mαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη 16345, Αθήνα Τηλ: 210 9750060
Ώρα έναρξης: (22.00)
Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Idra Kayne Ρυθμός Ηλιούπολη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ