Αυτόματος πωλητής... ιστοριών! Μηχανήματα εκτυπώνουν σύντομα ποιήματα και διηγήματα για να μην βαριέσαι στο μετρό [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτόματος πωλητής... ιστοριών! Μηχανήματα εκτυπώνουν σύντομα ποιήματα και διηγήματα για να μην βαριέσαι στο μετρό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιμένεις με τις ώρες τους φίλους σου στο δρόμο, ή στη στάση για το λεωφορείο και δεν έχεις τι να κάνεις, παρά να χαζεύεις στο κινητό ή να πάρεις κάποιον τηλέφωνο; Υπάρχει τώρα το Story Teller το μηχάνημα που σου βγάζει διηγήματα σε χαρτί και δεν χρειάζεται να κουβαλάς μαζί σου βιβλία.

Η ιδέα ανήκει σε μια μικρή start up στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας, όταν κάποιος αναρωτήθηκε, αν υπάρχει κάποιος πιο δημιουργικός τρόπος να περάσεις τον κατά τα άλλα νεκρό χρόνο αναμονής στην πόλη.
Έτσι και έγινε. Ήδη οκτώ αυτόματοι πωλητές ιστοριών έχουν τοποθετηθεί στην Γκρενόμπλ, ο καθένας από τους οποίους έχει τρία κουμπιά, ανάλογα με τον χρόνο που έχει κανείς στη διάθεσή του.

Αυτόματος πωλητής... ιστοριών! Μηχανήματα εκτυπώνουν σύντομα ποιήματα και διηγήματα για να μην βαριέσαι στο μετρό [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο αυτόματος πωλητής σου βγάζει ιστορίες, ποιήματα και λογοτεχνικά κείμενα για να περάσεις δημιουργικά 1, 3 ή 5 λεπτά.
Οι ιστορίες εκτυπώνονται αυτόματα σε ένα μακρόστενο χαρτί που μοιάζει με απόδειξη, ώστε να το διαβάσεις, να το κρατήσεις ή να το πετάξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Story teller Αυτόματος πωλητής ιστοριών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ