Το ζευγάρι των μακελάρηδων της Καλιφόρνια είχε αφήσει στο σπίτι το 6 μηνών μωρό του [εικόνες] - iefimerida.gr

Το ζευγάρι των μακελάρηδων της Καλιφόρνια είχε αφήσει στο σπίτι το 6 μηνών μωρό του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλεί μια λεπτομέρεια για τη δράση των μακελάρηδων της Καλιφόρνια οι οποίοι αφαίρεσαν τη ζωή 14 ανθρώπων και τραυμάτισαν ακόμη 17.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 28χρονος Σαγιέντ Ριζάν Φαρούκ και η 27χρονη σύζυγός του Τασφίν Μαλίκ όταν έφυγαν για να πάνε στην εορταστική εκδήλωση της υπηρεσίας δημόσιας υγείας όπου εργαζόταν και ο ίδιος ο Φαρούκ, βαριά οπλισμένοι με σκοπό να σπείρουν το θάνατο, άφησαν την μόλις έξι μηνών κόρη τους στο σπίτι, με την μητέρα του 28χρονου, λέγοντάς της ότι πηγαίνουν στο γιατρό!

Το ζευγάρι των μακελάρηδων της Καλιφόρνια είχε αφήσει στο σπίτι το 6 μηνών μωρό του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Συνάδελφοι του Φαρούκ o oποίος εργαζόταν ως υγειονομικός επιθεωρητής, τονίζουν ότι ήταν μεν μουσουλμάνος αλλά δεν φαινόταν να ήταν φανατικός. «Ποτέ δεν μου φάνηκε ύποπτος» είπε η Κρισέλντα Ρέισινγκερ ενώ ο Πάτρι Μπακάρι προσέθεσε ότι τόσο ο Φαρούκ όσο και η σύζυγός του φαίνονταν ότι ζούσαν το αμερικανικό όνειρο.

Το ζευγάρι των μακελάρηδων της Καλιφόρνια είχε αφήσει στο σπίτι το 6 μηνών μωρό του [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το σπίτι του ζευγαριού

Η οικογένεια του Φαρούκ κατάγεται από τη Νότια Ασία, ενώ η Μαλίκ εικάζεται ότι κατάγεται από το Πακιστάν και ότι είχε ζήσει στη Σαουδική Αραβία πριν την πάει ο 28χρονος στις ΗΠΑ.

Και ενώ συνάδελφοί του τονίζουν ότι η συμπεριφορά του δεν κινούσε υποψίες, κάνουν λόγο για το ταξίδι ενός μήνα που είχε κάνει ο Φαρούκ την Ανοιξη στη Σαουδική Αραβία, κατά τη διάρκεια του οποίου, μάλιστα, γνώρισε και παντρεύτηκε την νεαρή σύζυγό του. Επίσης, αναφέρουν ότι είχε αφήσει γεννειάδα.

Ο 28χρονος είχε δώσει και ο ίδιος το παρόν στην γιορτή, όταν κατά πληροφορίες μετά από έναν καβγά εξαφανίστηκε, αφήνοντας, μάλιστα, πίσω το παλτό του. Ο αρχηγός της αστυνομίας, μάλιστα, τόνισε ότι ο Φαρούκ φαινόταν «θυμωμένος» όταν σηκώθηκε και έφυγε από τη γιορτή για να επιστρέψει λίγο αργότερα μαζί με την σύζυγό του βαριά οπλισμένοι. Πρόσθεσε ακόμη ότι η επίθεση πρέπει μέχρι ενός βαθμού να ήταν σχεδιασμένη.

Το ζευγάρι των μακελάρηδων της Καλιφόρνια είχε αφήσει στο σπίτι το 6 μηνών μωρό του [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Φαρούκ νεκρός από πυρά αστυνομικών

Το ζευγάρι των μακελάρηδων της Καλιφόρνια είχε αφήσει στο σπίτι το 6 μηνών μωρό του [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Το ζευγάρι των μακελάρηδων της Καλιφόρνια είχε αφήσει στο σπίτι το 6 μηνών μωρό του [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Εικόνες από την καταδίωξη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαν Μπερναντίν Καλιφόρνια μακελειό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ