Η Super League παίζει μπάλα στα κανάλια Novasports! - iefimerida.gr

Η Super League παίζει μπάλα στα κανάλια Novasports!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, το τριήμερο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου – Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, τους αγώνες Πανθρακικός - Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ - Πανιώνιος, ΑΕΚ - ΑΕΛ Καλλονής , Βέροια - Παναθηναϊκός, καθώς και τα υπόλοιπα παιχνίδια για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στις 19:30, ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει στην Κομοτηνή τον Ολυμπιακό. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Νίκου Γαβαλά. Νωρίτερα στις 15:00 ο Αστέρας Τρίπολης θα αναμετρηθεί με τον Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Γιώργου Μαρκόπουλου και Γιώργου Αργυρόγλου. Στις 17:15 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν το παιχνίδι Skoda Ξάνθη - Πλατανιάς σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Παναγιώτη Στεφάνου και Κωστή Μπότσαρη.

Το δεύτερο μέρος της 13ης αγωνιστικής ξεκινάει την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα στις 15:00 ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Πανιώνιο. Ο αγώνας θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Γιώργου Βασιλείου. Στις 17:15 θα ακολουθήσουν δύο αναμετρήσεις. Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την ΑΕΛ Καλλονής, σ’ έναν αγώνα που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Μανώλη Βογιατζάκη και Γιώργου Αργυρόγλου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει το Λεβαδειακό με τον αγώνα να προβάλλεται από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Βαγγέλη Πήχα και Παναγιώτη Στεφάνου. Στις 19:30 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Βέροια - Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Νίκου Τζουάννη. Τέλος, τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα μεταδοθεί στις 19:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Παναιτωλικός - Ατρόμητος σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ των Γιώργου Αργυρόγλου και Αποστόλη Λάμπου.

«Παίζουμε Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά»

Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, «Παίζουν Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά», προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου, σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας. Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου μετά το τέλος του βραδινού αγώνα στις 21:30 θα προβληθεί στα Novasports 2 και Novasports 2 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Ηλία Βλάχο και Αντώνη Καρπετόπουλο με τον σχολιασμό και το ρεπορτάζ από τους αγώνες που ολοκληρώθηκαν, αλλά και το ρεπορτάζ για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου από τις 16:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα στα Novasports 1 και Novasports 1 HD και στις 17:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD οι δύο αγώνες της ημέρας. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα των 19:30, θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.

Επίσης, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 21:30 θα προβληθεί από το Novasports 24 HD η εκπομπή «Best of Super League» σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου, όπου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων που έχουν ολοκληρωθεί και να ενημερωθούν μέσα σε μία ώρα για όλα όσα θα έχουν διαδραματιστεί στα γήπεδα της Super League. Τέλος, τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Γιάννη Καραλή με όλο τα τελευταία νέα πριν τον αγώνα Παναιτωλικός - Ατρόμητος και θα συνεχιστεί αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Η Super League στο Novasports.gr

Οι συνδρομητές Forthnet/Nova για την 13η αγωνιστική θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live streaming από το Web TV του Novasports.gr, τον αγώνα Skoda Ξάνθη - Πλατανιάς (Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, 17:15). Σε ζωντανή ηχητική μετάδοση μέσω του Novasports.gr, θα μεταδοθούν οι αγώνες Πανθρακικός - Ολυμπιακός (Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, 19:30), ΠΑΟΚ - Πανιώνιος (Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, 15:00), ΑΕΚ – ΑΕΛ Καλλονής (Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, 17:15) και Βέροια - Παναθηναϊκός (Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, 19:30) οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους. Επίσης, όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag της κάθε αναμέτρησης. Για την 13η αγωνιστική τα hashtag είναι τα εξής: Αστέρας Τρίπολης - Ηρακλής:#ASTRIRA, Skoda Ξάνθη - Πλατανιάς:#XANTHPLAT, Πανθρακικός - Ολυμπιακός:#PANTHROLY, ΠΑΟΚ - Πανιώνιος:#PAOKPGSS, ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός:#PASLEV, ΑΕΚ – ΑΕΛ Καλλονής:#AEKAELK, Βέροια - Παναθηναϊκός:#VERPAO, Παναιτωλικός - Ατρόμητος:#PANATR

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Novasports Super League live
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ