Euroleague: Για την πρωτιά πάει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι - iefimerida.gr

Euroleague: Για την πρωτιά πάει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται απόψε ο Ολυμπιακός (22:00, Novasports 2) έχοντας πλέον ως στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου ενώ από την πλευρά τους οι Ιταλοί παίζουν με την πλάτη στον τοίχο για την πρόκριση.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μπορεί να κατακτήσει μαθηματικά την πρωτιά ακόμη και σήμερα αν καταφέρει να πάρει τη νίκη απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και παράλληλα ηττηθεί η Λαμποράλ Κούτσα από την Λιμόζ.

Ο Ολυμπιακός πάντως έχει στο μυαλό του πρώτα το δικό του παιχνίδι και όχι την έκπληξη στη Βιτόρια. Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν την 6η συνεχόμενη νίκη τους στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης και στην προσπάθειά τους αυτή θα είναι ενισχυμένοι αφού επιστρέφει ο Πρίντεζης. Αντίθετα Σπανούλης και Γιανγκ παραμένουν εκτός ενώ αρκετά και σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Ιταλοί, οι οποίοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες Τζεντίλε και Μάτσβαν.

Ο Ολυμπιακός εκτός από την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται θα έχει σύμμαχο και την παράδοση αφού μετράει μόλις μια ήττα από την ιταλική ομάδα μέσα στο ΣΕΦ στα τελευταία 6 παιχνίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Euroleague Αρμάνι Μιλάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ