Αλεξιάδης:«Κυνηγάμε τα μεγάλα ψάρια και όχι τη λίρα της γιαγιάς» - iefimerida.gr

Αλεξιάδης:«Κυνηγάμε τα μεγάλα ψάρια και όχι τη λίρα της γιαγιάς»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είναι υπερβολές όσα αναφέρονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με τα στοιχεία που θα συμπεριλαμβάνονται στο περιουσιολόγιο, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης στο περιθώριο της πρώτης συνάντησης των Αθηνών για τις Ευρωπαϊκές ΜμΕ που διοργανώνει η ΓΣΕΒΕΕ και το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

Όπως εξήγησε «το υπουργείο Οικονομικών εργάζεται αυτό τον καιρό σε μία εφαρμογή που αφορά στο περιουσιολόγιο και το νομοσχέδιο θα κατατεθεί μέσα στο Δεκέμβριο, μάλιστα έχουν γίνει οι πρώτες προτάσεις στους θεσμούς.
Θα αφορά όμως στα σοβαρά περιουσιακά στοιχεία, όπως αμοιβαία κεφάλαια μετοχές, καταθέσεις στο εξωτερικό. Και αυτό διότι στο εσωτερικό έχουμε εικόνα, και όχι τη λίρα δώρο της γιαγιάς και άλλα που αναφέρονται τις τελευταίες μέρες και δημιουργούν σύγχυση. Εμείς κυνηγάμε τα μεγάλα ψάρια» .

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλεξιάδης Περιουσιολόγιο λίρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ