Συνάντηση Μελισσανίδη με Κοντονή - Τι είπαν για το γήπεδο της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Συνάντηση Μελισσανίδη με Κοντονή - Τι είπαν για το γήπεδο της ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή είχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στα γραφεία της εταιρείας Aegean όπου συζητήθηκαν εκτός από τα δρώμενα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και το θέμα της ανέγερσης του γηπέδου.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του ιδιοκτήτης της ΑΕΚ με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, όπως αναφέρει σε αποκλειστικό του δημοσίευμα το sdna.gr, όπου κυρίαρχο θέμα δεν ήταν άλλο από την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ «Αγιά-Σοφιά».

Ο «τίγρης» ενημέρωσε τον Κοντονή για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την «Ένωση», τα εμπόδια που ξεπεράστηκαν και μένει ακόμη να ξεπεραστούν, αλλά και τα οφέλη που θα έχει το έργο για το σύλλογο, τον αθλητισμό, αλλά και την κοινωνία.

Ο υφυπουργός με τη σειρά του τόνισε πως από τη στιγμή που οι αρμόδιες αρχές εγκρίνουν το έργο και όλα θα γίνουν νομότυπα, η κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο να μη θέλει την ολοκλήρωση του έργου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ