Η ΓΓΔΕ για την παράταση σε φόρο εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ: Δεν θα υπάρξει επιβάρυνση - iefimerida.gr

Η ΓΓΔΕ για την παράταση σε φόρο εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ: Δεν θα υπάρξει επιβάρυνση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα επιβαρύνονται με προσαυξήσεις οι φορολογούμενοι που κατέβαλαν τις οφειλές τους κατά τη διάρκεια της παράτασης (στις 1 και 2 Δεκεμβρίου 2015 ) που δόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών που δόθηκε για φόρο εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ.

Με ανακοίνωση της η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ενημερώνει ότι: "Λόγω του αυξημένου πλήθους των συναλλαγών τις τελευταίες ημέρες, η πίστωση των οφειλών πραγματοποιείται σταδιακά, ενώ η πληροφορία για τις σημερινές πληρωμές θα ληφθεί από τις τράπεζες στις 3 Δεκεμβρίου (επόμενη εργάσιμη) και θα πιστωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Πιθανό ανοιχτό υπόλοιπο δόσης ή εκπρόθεσμο στις επιλογές «Στοιχεία Οφειλών εκτός Ρύθμισης» και «Στοιχεία Ρύθμισης» της εφαρμογής «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση» στο TAXISnet, δεν θα εμφανίζεται μετά την οριστική πίστωση μιας οφειλής."

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ