Δεν σταματά η γαλλική αστυνομία: 2.235 έφοδοι σε σπίτια, 232 συλλήψεις, έχουν βρεθεί 334 όπλα - iefimerida.gr

Δεν σταματά η γαλλική αστυνομία: 2.235 έφοδοι σε σπίτια, 232 συλλήψεις, έχουν βρεθεί 334 όπλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ακόμη τζαμί, στα ανατολικά του Παρισιού, έκλεισε η αστυνομία, συλλαμβάνοντας τον ιδιοκτήτη για ένα περίστροφο που βρέθηκε εκεί, σε έφοδο την Τετάρτη.

Η γαλλική αστυνομία συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις επιχειρήσεις που ξεκίνησαν έπειτα από τις αιματηρές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου. Εως τώρα, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ, έχουν γίνει έφοδοι σε 2.235 σπίτια και κτίρια, έχουν τεθεί υπό κράτηση 232 άτομα, έχουν κατασχεθεί 334 όπλα, από τα οποία τα 34 περιγράφονται ως όπλα πολέμου.

«Μέσα σε 15 ημέρες έχουμε κατασχέσει το ένα τρίτο των όπλων πολέμου που συνήθως κατάσχουμε μέσα σε ένα χρόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος υπουργός.

Την προηγούμενη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε ο Καζνέβ, είχε μπει λουκέτο σε δύο ακόμη τζαμιά. Είναι η πρώτη φορά που η Γαλλία λαμβάνει τέτοιες δράσεις σχετικά με χώρους θρησκευτικής λατρείας, με την υποψία ότι εκεί γίνεται ισλαμική ριζοσπαστικοποίηση, όπως ανέφερε ο Καζνέβ. Αργότερα, μιλώντας στο κοινοβούλιο, αποκάλυψε ότι έκλεισε ένα τέταρτο τζαμί, στη Νίκαια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έφοδος Γαλλία τζαμί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ