Συγκαλείται εκ νέου το Συμβούλιο ΝΑΤΟ - Ρωσίας -Είχε «παγώσει» από τον Απρίλιο του 2014 - iefimerida.gr

Συγκαλείται εκ νέου το Συμβούλιο ΝΑΤΟ - Ρωσίας -Είχε «παγώσει» από τον Απρίλιο του 2014

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αποκάλυψη ότι προτίθεται να συγκαλέσει εκ νέου το Συμβούλιο ΝΑΤΟ-Ρωσίας, που είχε «παγώσει» από τον Απρίλιο του 2014, προχώρησε ο γενικός γραμματέας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ.

Οπως δήλωσε επίσης ο ίδιος σε δημοσιογράφους, «τα κράτη-μέλη της Συμμαχίας αποφασίσαμε να διερευνήσουμε πώς μπορεί το Συμβούλιο να χρησιμοποιηθεί καλύτερα για την πολιτική συνεργασία με τη Ρωσία», προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης των σχέσεων ΝΑΤΟ-Ρωσίας.

Ωστόσο, δεν είπε πότε θα συγκληθεί το Συμβούλιο, αλλά απλά ανέφερε ότι «η ημερομηνία της νέας συνόδου θα αποφασιστεί αργότερα».

Υπενθυμίζεται ότι το Συμβούλιο ΝΑΤΟ-Ρωσίας, που ξεκίνησε το 2002, ανέστειλε όλες τις εργασίες του τον Απρίλιο του 2014, μετά τους ισχυρισμούς του ΝΑΤΟ για συμμετοχή της Μόσχας στην ουκρανική κρίση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ