Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για να αποτραπούν επεισόδια στην επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου - iefimerida.gr

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για να αποτραπούν επεισόδια στην επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρετός επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ. ενόψει της Κυριακής, οπότε και συμπληρώνονται 7 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο φόβος των επεισοδίων έχει αναγκάσει την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να «επιστρατεύσει» 6.000 αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σχεδιασμό για αντίμετρα για να αντιμετωπιστεί ο... πόλεμος από τις ταράτσες των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η ΕΛ.ΑΣ θα εφαρμόσει την τακτική της απομόνωσης των αντιεξουσιαστών στην περιοχή των Εξαρχείων, όπως ακριβώς έγινε στη συγκέντρωση της 17ης Νοεμβρίου στην οποία τα μέτρα που ελήφθησαν χαρακτηρίστηκαν επιτυχή από την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Τα αυξημένα μέτρα της Αστυνομίας είναι ήδη σε εφαρμογή από σήμερα καθώς:

  • Αύριο Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, τα συνδικάτα συγκεντρώνονται στην Κλαυθμώνος, καθώς είναι η ημέρα πανελλαδικής γενικής απεργίας των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
  • Την Παρασκευή φτάνει στην Αθήνα αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι, για σειρά επαφών του με αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ