Μπατακλάν: Η Ελληνίδα ηθοποιός που γλίτωσε από τύχη [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Μπατακλάν: Η Ελληνίδα ηθοποιός που γλίτωσε από τύχη [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι βρισκόταν λίγα μέτρα από το θέατρο Bataclan όπου έγινε πριν λίγο καιρό το μακελειό με τους δεκάδες νεκρούς από το τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS.

«Μια-δυο ώρες πριν το μακελειό, βρίσκομαι 50 μέτρα απέναντι από το Bataclan, στα εγκαίνια μιας έκθεσης ζωγραφικής. Οκτώ και κάτι θα ήταν όταν ξεκίνησα με τα πόδια να γυρίσω στο σπίτι. Καθ’ οδόν, κάθισα σε ένα καφέ που ήταν γεμάτο, θα ήταν περίπου 11 όταν σηκώθηκα σιγά σιγά και γύρισα σπίτι περνώντας τον ήσυχο Σηκουάνα. Την ώρα που έμπαινα στο σπίτι, χτυπούσε μανιασμένα το τηλέφωνο. Ήταν ο μπαμπάς μου από την Αθήνα, ανήσυχος, που πρώτος μου μίλησε για το μακελειό» δήλωσε σε συνέντευξη της η Νάντια Μουρούζη που προβλήθηκε στο ΦΜ LIVE.

Μπατακλάν: Η Ελληνίδα ηθοποιός που γλίτωσε από τύχη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Μπατακλάν: Η Ελληνίδα ηθοποιός που γλίτωσε από τύχη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Η Νάντια Μουρούζη είναι η γυναίκα που στάθηκε δίπλα στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ μέχρι το τέλος της ζωής του.

Χρόνια μετά τον χαμό του μεγάλου ηθοποιού, ο οποίος υπήρξε ο έρωτας της ζωής της, γύρισε σελίδα στη ζωή της, παντρεύτηκε ξανά τον καθηγητή Πανεπιστημίου, Νίκο Λυμπέρη,και ζει στο Παρίσι με τον νέο σύζυγό της.

Μάλιστα, ο γάμος της είχε γίνει στο δημαρχείο Hotel de Ville στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ