Δείτε πώς εκπαιδεύονται οι τζιχαντιστές του ISIS: Κλωτσιές στα αχαμνά και... καβάλες [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Δείτε πώς εκπαιδεύονται οι τζιχαντιστές του ISIS: Κλωτσιές στα αχαμνά και... καβάλες [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν αναρωτιέστε για το πώς εκπαιδεύονται οι μαχητές του ISIS, το βίντεο που ακολουθεί θα σας διαφωτίσει κάπως.

Πριν από μερικές ημέρες, κυκλοφόρησε ένα 14λεπτης διάρκειας βίντεο που δείχνει την ιδιόρρυθμη εκπαίδευση των τζιχαντιστών σε κάποιο στρατόπεδο όπου αποδεικνύουν το πόσο σκληροί είναι, κλωτσώντας ο ένας τον άλλο στα.. αχαμνά.

Δείχνει επίσης μερικές ακόμη περίεργες ασκήσεις, μεταξύ των οποίων οι... καβάλες και ο σχηματισμός ανθρώπινης πυραμίδας.

Το ΙΚ ισχυρίζεται πως το κέντρο εκπαίδευσης βρίσκεται μεταξύ Αφγανιστάν-Πακιστάν. Το βίντεο, γυρισμένο σε ένα καταπράσινο ξέφωτο σε μια δασώδη περιοχή, στο στρατόπεδο εκπαίδευσης των τρομοκρατών, δείχνει περίπου 20 στρατολογημένους νέους οι οποίοι περνούν μια σειρά από περίεργες ασκήσεις.
Κάθε μαχητής είναι ντυμένος με πανομοιότυπους μπλε και γκρι χιτώνες καμουφλάζ και μαύρες κουκούλες.

Ενας εκπαιδευτής των ISIS, ντυμένος με φαιοπράσινη στολή, πηγαίνει κατά μήκος της γραμμής που σχηματίζουν οι επίδοξοι μαχητές και τους κλωτσά στα γεννητικά όργανα και τους μηρούς.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο παράξενα, όταν οι μαχητές στη συνέχεια εμφανίζεται να σχηματίζουν μια ανθρώπινη πυραμίδα, με έναν από τους άλλους να πηδά πάνω από την ομάδα.

Πηγή: Daily Mail

Δείτε πώς εκπαιδεύονται οι τζιχαντιστές του ISIS: Κλωτσιές στα αχαμνά και... καβάλες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Isis εκπαίδευση τζιχαντιστές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ