Μεϊμαράκης: Γιατί παραιτήθηκα από πρόεδρος - Τι μου είπαν Καραμανλής, Μητσοτάκης - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης: Γιατί παραιτήθηκα από πρόεδρος - Τι μου είπαν Καραμανλής, Μητσοτάκης

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν επιστρέφω στην ΚΕΦΕ αν δεν κάνουμε και μήνυση κατά της εταιρείας που ευθύνεται για το φιάσκο των εκλογών, διεμήνυσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Μιλώντας με δημοσιογράφους, κατέστησε σαφές πως μόνο η αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή κατά της εταιρείας, κινήσεις στις οποίες προέβη η ΝΔ, δεν τον καλύπτουν.

Οπως τόνισε μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο εκπρόσωπός του δεν πρόκειται να επιστρέψει στην ΚΕΦΕ, αν το κόμμα δεν κάνει και μήνυση εναντίον της εταιρείας.

Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε πάντως ότι εμπιστεύεται τις κινήσεις του Γιάννη Πλακιωτάκη, σημειώνοντας μάλιστα με νόημα ότι τον εμπιστεύεται περισσότερο από τους άλλους τρεις διεκδικητές της προεδρίας της ΝΔ.

Ακόμη, ο κ. Μεϊμαράκης είπε στους δημοσιογράφους ότι ο Κώστας Καραμανλής και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης του ζήτησαν να παραμείνει στην προεδρία του κόμματος, αλλά εκείνος αποφάσισε τελικά να παραιτηθεί επειδή δεν έκανε δημόσια δήλωση ο Αντώνης Σαμαράς.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει υποψήφιος μέχρι το τέλος, όποτε κι αν διεξαχθούν οι εκλογές και με όποιον τρόπο κι αν γίνει η διαδικασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαγγέλης Μεϊμαράκης ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ