Εκπληξη για το Mega -Πάλι πρώτο το δελτίο ειδήσεων - iefimerida.gr

Εκπληξη για το Mega -Πάλι πρώτο το δελτίο ειδήσεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης στην ζώνη των δελτίων ειδήσεων των 20.00 βρέθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, μετά από αρκετό καιρό.


Το θερμό πολιτικό σκηνικό αλλά και οι διεθνείς εξελίξεις τόνωσαν το ενδιαφέρον των πολιτών για την ενημέρωση και χάρισαν στο Mega εκ νέου την πολυπόθητη πρωτιά, παρά τα εσωτερικά προβλήματα του καναλιού και τις μειώσεις στις αποζημιώσεις των δημοσιογράφων που βάρυναν το κλίμα.

Δείτε τα στοιχεία του μηνός Νοεμβρίου:

Εκπληξη για το Mega -Πάλι πρώτο το δελτίο ειδήσεων | iefimerida.gr 0


Η τελευταία φορά που το δελτίο του Mega κατείχε την πρωτιά ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν τις Ειδήσεις του παρακολούθησαν καθημερινά, κατά μέσο όρο, πάνω από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές (510.000). Αντίστοιχα, 455.000 τηλεθεατές είδαν το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, 412.000 τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, 367.000 τηλεθεατές του ΑΝΤ1, 281.000 τηλεθεατές του STAR και 200.000 τηλεθεατές της ΕΡΤ1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MEGA δελτίο ειδήσεων πρωτο έκπληξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ