3 βήματα για κόκκινα juicy χείλη -Η Φαίη Σκορδά θα μάθει όλες τις γυναίκες να βάφονται σωστά [βίντεο] - iefimerida.gr

3 βήματα για κόκκινα juicy χείλη -Η Φαίη Σκορδά θα μάθει όλες τις γυναίκες να βάφονται σωστά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα νέο τρόπο επικοινωνίας με τις φίλες της, που απέκτησε μέσα από την καθημερινή τηλεοπτική της παρουσία, εγκαινίασε σήμερα η Φαίη Σκορδά!

Η παρουσιάστρια που αγαπά τα μικρά, δοκιμασμένα μυστικά ομορφιάς θα μοιράζεται όλα όσα έχει μάθει από τους καλύτερους στο χώρο της ομορφιάς, μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο Youtube, το Fay’s Beauty Tips!

Οι τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ και τα μαλλιά, τα tips που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες makeupartists, οι «συνταγές ομορφιάς» με εντυπωσιακά αποτελέσματα, τα μυστικά περιποίησης για πρόσωπο και σώμα, όπως τα προτείνουν οι ειδικοί του χώρου, είναι αγαπημένα θέματα κάθε γυναίκας. Στο YouTube κανάλι Fay’s Beauty Tips, μέσα από εύκολα και χρηστικά βίντεο, η Φαίη θα μοιράζεται συμβουλές, μυστικά και έξυπνα tips που έχει μάθει, έχοντας συνεργαστεί με τους κορυφαίους ειδικούς στο χώρο της ομορφιάς.

«Από όλα τα γυναικεία θέματα που έχουμε παρουσιάσει τηλεοπτικά τα τελευταία χρόνια και από όλες τις εξαιρετικές συνεργασίες μου με τους καλύτερους στο χώρο της ομορφιάς,έχω κρατήσει τις καλύτερες συμβουλές. Εύκολα και δοκιμασμένα tips για την ομορφιά που θέλω να μοιραστώ με τις φίλες μου μέσα από βιντεάκια στο YouTube. Στο “Fay’s BeautyTips”! Έχω μεγάλη αγωνία και εύχομαι να σας αρέσουν και να σας βοηθήσουν… Σαν να είμαστε μαζί...», λέει η ίδια.

Αυτό είναι το πρώτο βίντεο με τα μυστικά της Φαίης για κόκκινα χείλη:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φαίη Σκόρδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ