Βενιζέλος: Να επανασυσταθεί η εξεταστική για τα Μνημόνια -Να διασκεδάσει ο ταλαίπωρος λαός με τις ανακολουθίες σας - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Να επανασυσταθεί η εξεταστική για τα Μνημόνια -Να διασκεδάσει ο ταλαίπωρος λαός με τις ανακολουθίες σας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για επιπολαιότητες και ερασιτεχνισμούς και ζήτησε να επανασυσταθεί η εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια. «Να ανασυσταθεί η εξεταστική επιτροπή και να τα εξετάσει όλα για λόγους ιστορικούς και παιδαγωγικούς και να διασκεδάσει ο ταλαίπωρος λαός από τις ανακολουθίες σας. Να μας εξηγήσετε γιατί σας πήραν από τα χέρια τα 11 δις ευρώ από το ΤΧΣ, γιατί συγκεντρώσατε μέσα στο άγχος σας τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και κρατικών φορέων και τα κάνετε Ρέπος χωρίς προοπτική αποκατάστασης, γιατί αυξήσατε το χρέος και τώρα ευνουχίζετε την εθνική διαπραγμάτευση με αυτά που λέτε με το PSI. Θα τη βλέπετε με το κιάλι την διαπραγμάτευση του 2012 και θα την προσκυνάτε».

Σχολιάζοντας την συζήτηση γύρω από την κυβερνητική σταθερότητα και την ανάγκη ενίσχυσης του αθροίσματος των κυβερνητικών βουλευτών ο κ.Βενιζέλος ανέφερε: «Το θέμα δεν είναι αν η αντιπολίτευση επιθυμεί άλλη κυβέρνηση. Το θέμα είναι πως αισθάνεται η σημερινή κυβέρνηση. Αναλάβετε την ευθύνη σας και κυβερνήστε. Αλλά προς Θεού πάψτε να ''διαπραγματεύεστε'' με αυτό τον τρόπο όπως για το μνημόνιο, το προσφυγικό και το ασφαλιστικό. Λυπηθείτε τη χώρα».

Πυρά εξαπέλυσε και κλείνοντας αναφερόμενος στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών λέγοντας ότι «έγινε εξαέρωση του χαρτοφυλακίου και αφελληνισμός των τραπεζών. Πραγματοποιήθηκε ένα παλιό σχέδιο αν διαβάσει κανείς τα κείμενα του κ. Βαρουφάκη. Είναι επίσης και δείγμα της σκληρής δήθεν διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης που πάντα καταλήγει σε υποχώρηση σε όλα. Αυτό θα γίνει και στο ασφαλιστικό. Μην διαπραγματεύεστε άλλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ