Σενάριο με αποχώρηση Μπερμπάτοφ από τον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Σενάριο με αποχώρηση Μπερμπάτοφ από τον ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Βουλγαρικά δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, επέστρεψαν με τους συμπατριώτες του 34χρονου σταρ του ΠΑΟΚ να αναφέρουν πως βρίσκεται στο στόχαστρο Αγγλικού συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Blitz.bg» έχει ένα θέμα με τίτλο «Οι Βρετανοί σκέφτονται ακόμα τον Μπερμπάτοφ» και μέσα σε αυτό γίνεται λόγος πως ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται σε επαφή με τον ατζέντη του 34χρονου επιθετικού, Εμίλ Ντάντσεφ. Παρόλα αυτά, το σχετικό ρεπορτάζ, τονίζει πως παρά την επαφή που έχει γίνει με τον Ντάντσεφ, ο αγγλικός σύλλογος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θέλει τον Μπερμπάτοφ, από τον Ιανουάριο ή από το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Πάντως, οι Βούγλαροι θεωρούν πως το ενδιαφέρον προέρχεται από την Μπόρνμουθ, η οποία είχε ενδιαφερθεί και πριν από λίγους μήνες για τον Μπερμπάτοφ, όταν ακόμα ήταν ελεύθερος στην αγορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Μπερμπάτοφ αποχώρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ