Χειροπέδες σε Ολλανδό αστυνομικό -Πουλούσε κομμάτια του αεροπλάνου που έπεσε στην Ουκρανία - iefimerida.gr

Χειροπέδες σε Ολλανδό αστυνομικό -Πουλούσε κομμάτια του αεροπλάνου που έπεσε στην Ουκρανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν Ολλανδό αστυνομικό συνέλαβαν οι αρχές του Άπελντορν στην ανατολική Ολλανδία ως ύποπτο για την πώληση αντικειμένων που προέρχονται από το μοιραίο Μπόινγκ των Μαλαισιανών αερογραμμών που έπεσε τον Ιούλιο του 2014 στην Ουκρανία, σκοτώνοντας 298 ανθρώπους.

Ο Ολλανδός, που παραμένει άγνωστο πως είχε αυτά τα αντικείμενα στην κατοχή του, πουλούσε στον διαδικτυακό τόπο δημοπρασιών Marktplaats ένα κομμάτι από την άτρακτο του αεροσκάφους, ένα πακέτο μαντήλια της αεροπορικής εταιρείας, καθώς και ένα κομμάτι από ρούχο ανθρώπου που συμμετείχε στην έρευνα στο σημείο της πρόσκρουσης.

Χειροπέδες σε Ολλανδό αστυνομικό -Πουλούσε κομμάτια του αεροπλάνου που έπεσε στην Ουκρανία | iefimerida.gr 0

(Το σημείο που έπεσε το Μαλαισιανό αεροσκάφος στην Ουκρανία)

Το αεροπλάνο που είχε ξεκινήσει από το Άμστερνταμ για την Κουάλα Λαμπούρ έπεσε ξαφνικά στην Ουκρανία πιθανότητα από ρωσικό πύραυλο. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε έρευνα που πραγματοποίησαν στην περιοχή Ολλανδοί ειδικοί, που όπως φαίνεται πήραν και κάποια ενθύμια μαζί τους.

Όπως δήλωσαν οι αρχές, ο Ολλανδός αστυνομικός περίμενε να κερδίσει ένα ποσό που συνολικά θα έφτανε τα 1.500 ευρώ. Ο διαδικτυακός τόπος που φιλοξένησε άθελα του τα αντικείμενα αυτά, δήλωσε ότι τα έχει αποσύρει από τις σελίδες του και συνεργάζεται με την αστυνομία για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολλανδία Κόσμος αεροπλάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ