Καρεμπέ: «Αν δεν γινόμουν ποδοσφαιριστής θα ήμουν γιατρός ή πορνοστάρ» - iefimerida.gr

Καρεμπέ: «Αν δεν γινόμουν ποδοσφαιριστής θα ήμουν γιατρός ή πορνοστάρ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχθεί πως αν δεν γινόταν ποδοσφαιριστής θα γινόταν πορνοστάρ!

Ο πρώην διεθνής Γάλλος άσος, ο οποίος έχει κατακτήσει κάθε πιθανό τίτλο στην πλούσια καριέρα του, έδωσε μια άνευ προηγουμένου συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «Marca», όπου χωρίς ίχνος κόμπλεξ έδωσε απαντήσεις, οι οποίες κάνουν το γύρο του κόσμου.

Σε ερώτηση για το τι δουλειά θα έκανε αν δεν είχε γίνει ποδοσφαιριστής, ο Καρεμπέ απάντησε πως θα ήθελε να γίνει γιατρός ή πορνοστάρ Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν δίστασε να μιλήσει και για ένα τραγικό περιστατικό που σημάδεψε τη ζωή του. «Είναι κάτι που κουβαλώ πάντα μαζί μου. Τα αδέρφια μου με άφησαν στο αεροδρόμιο για να πετάξω για τη Μαδρίτη. Στην επιστροφή σκοτώθηκαν σε τροχαίο. Η κατάκτηση του Champions League με τη Ρεάλ, ήταν αφιερωμένη στη μνήμη τιους. Πριν μπω σε κάθε αγώνα τους σκεφτόμουν και προσευχόμουν για όλους τους δικούς μου ανθρώπους στη Νέα Καληδονία» τόνισε ο Καρεμπέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κριστιάν Καρεμπέ marca συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ