Αυτό ήταν το πρώτο αυτοκίνητο του Μπέκαμ -Βγαίνει στο σφυρί [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτό ήταν το πρώτο αυτοκίνητο του Μπέκαμ -Βγαίνει στο σφυρί [εικόνα]

(ο Ντέιβιντ Μπέκαμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αυτοκίνητο που αγόρασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ το 1994 από έναν αντιπρόσωπο της γερμανικής εταιρείας στο Μάντσεστερ, ένα VW Golf του 1994, βγαίνει σε δημοπρασία από την εφημερίδα The Independent.

Το γαλαζοπράσινο Golf που ο πασίγνωστος Άγγλος ποδοσφαιριστής αγόρασε όταν ήταν μόλις 19 χρονών και αποτελεί το πρώτο του όχημα, θα περάσει από τα χέρια του τωρινού ιδιοκτήτη του, Τίμοθι Νάτσμπουλ σε κάποιον νέο αγοραστή σε μια εκδήλωση που διοργανώνει η βρετανική εφημερίδα για να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Αυτό ήταν το πρώτο αυτοκίνητο του Μπέκαμ -Βγαίνει στο σφυρί [εικόνα] | iefimerida.gr 0

(το πρώτο αυτοκίνητο του άγγλου ποδοσφαιριστή, ένα Golf '94, φωτό: The Independent)

Ο Άγγλος διεθνής έχει ήδη υπογράψει σε μια φωτογραφία του αυτοκινήτου που θα δοθεί μαζί με το όχημα στον νέο του ιδιοκτήτη, ως απόδειξη της σύνδεσης μαζί του.

Τα έσοδα από την σημερινή πώληση θα διατεθούν σε ένα νοσοκομείο ειδικά για παιδιά το Γκρέιτ Όρμοντ Στριτ, ενώ ακόμη παραμένει άγνωστο σε ποιο επίπεδο θα κινηθούν οι υποψήφιοι αγοραστές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέιβιντ Μπέκαμ Αγγλία δημοπρασία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ