Λεβέντης: Οι ψηφοφόροι μου λένε «μην σε διπλώσει ο Τσίπρας» - iefimerida.gr

Λεβέντης: Οι ψηφοφόροι μου λένε «μην σε διπλώσει ο Τσίπρας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκε ο Βασίλης Λεβέντης λίγες ώρες μετά και το πολιτικό «φλερτ» από τον Αλέκο Φλαμπουράρη.

Ο κ. Λεβέντης σήμερα το πρωί επανέλαβε οι δεν θα γίνει «τσόντα» της κυβέρνησης ενώ πρόσθεσε, επιπλέον, ότι οι ψηφοφόροι του δεν τον αφήνουν. «Οι ψηφοφόροι μου δεν με αφήνουν. Όλοι μου τηλεφωνούν και μου λένε "μην σε διπλώσει ο Τσίπρας". Και να πήγαινα δεν θα βελτιωνόταν η εικόνα της κυβέρνησης. Θα γινόμουν άλλη μια μια τσόντα μετά την υφιστάμενη», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων και πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους: «Στη νέα έκδοση της Ένωσης Κέντρου δεν υπάρχουν προδότες. Δεν μπορώ εγώ να σηκώσω τις αμαρτίες του πολιτικού συστήματος. Γιατί να κάνω υποχώρηση εγώ και να μην την κάνει ο Τσίπρας; Αποδείχθηκε ότι έλεγε επί 5 χρόνια ψέματα».

Επέμεινε, επίσης, στην ανάγκη σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης λέγοντας ότι ο Τσίπρας «έχει υποχρέωση να βάλει κάτω τη μύτη του και να βάλει τεχνοκράτες υπουργούς γιατί οι περισσότεροι δεν κάνουν για εκπροσώπηση ούτε σε γειτονιά».

Αναφερόμενος στη φημολογούμενη συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό είπε ότι «έχει βάλει στο μυαλό του ότι θα μπορούσα να δώσω ψήφο στα νομοσχέδια που προγραμματίζει αλλά το άλλο ενδεχόμενο θα είναι να πιούμε καφέ».

Τέλος, αναφερόμενος στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών το περασμένο Σάββατο επισήμανε ξανά ότι «για το ασφαλιστικό έχουν όλα αποφασιστεί» και κατηγόρησε τον Τσίπρα για «πονηρό σχέδιο να πάρει ένα χαρτί και με αυτό να πει στους Ευρωπαίους ότι θα πέσει η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό. Πίστευε ότι αυτό ήταν επιχείρημα. Όσο όμως ο χρόνος περνάει και οι Ευρωπαίοι δυσκολεύονται για χαλάρωση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Λεβέντης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ