Ελπίζει για μείωση της ποινής ο Παναθηναϊκός - Εκδικάζεται σήμερα η έφεση - iefimerida.gr

Ελπίζει για μείωση της ποινής ο Παναθηναϊκός - Εκδικάζεται σήμερα η έφεση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισχυρό χτύπημα αποτέλεσε για τον Παναθηναϊκό η τιμωρία από την Super League, η οποία τον θέτει οριστικά εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος αλλά και τον ζημιώνει οικονομικά. Στους πράσινους επικρατεί οργή και απογοήτευση, εν αναμονή της εκδίκασης της έφεσης.

Η βαριά τιμωρία του Παναθηναϊκού με επιπτώσεις τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οικονομικό κομμάτι, αποτέλεσε ένα βαρύ πλήγμα για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Στο τριφύλλι έκαναν λόγο για σαφή και οργανωμένη προσπάθεια εξουδετέρωσής τους ενώ πρόσθεταν πως οι αρχές εξάντλησαν την αυστηρότητά τους.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα περιμένει και σήμερα την εκδίκαση της έφεσης όπου ελπίζει σε μείωση της ποινής, κυρίως όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι και την τιμωρία της έδρας με κεκλεισμένων των θυρών ποινή. Για το λόγο αυτό δεν υπήρξε και κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός τιμωρία έφεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ