Εντολή από το Κρεμλίνο: Με καλάσνικοφ και περίστροφα θα πετούν πλέον οι Ρώσοι πιλότοι [εικόνες] - iefimerida.gr

Εντολή από το Κρεμλίνο: Με καλάσνικοφ και περίστροφα θα πετούν πλέον οι Ρώσοι πιλότοι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Κρεμλίνο έδωσε εντολή ώστε όλοι οι πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών που θα πετούν πάνω από τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία να είναι εξοπλισμένοι με καλάσνικοφ και περίστροφα προκειμένου να είναι έτοιμοι για μάχη σε περίπτωση νέας κατάρριψης.

Μετά το θάνατο του Όλεγκ Πεσκόφ από πυρά ανταρτών στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας έπειτα από την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους, ο ρωσικός στρατός αναπροσαρμόζεται. Το Κρεμλίνο έδωσε εντολή, όλοι οι πιλότοι που πετούν στην συγκεκριμένη περιοχή και στις επιχειρήσεις κατά του ISIS, να έχουν πάνω τους ΑΚ-47 και περίστροφα προκειμένου να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους σε περίπτωση νέας επίθεσης.

Εντολή από το Κρεμλίνο: Με καλάσνικοφ και περίστροφα θα πετούν πλέον οι Ρώσοι πιλότοι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στη βάση του ρωσικού στρατού στην Λατάκια της Συρίας, οι πιλότοι εμφανίστηκαν μπροστά στους φωτογραφικούς φακούς με τα κρυμμένα όπλα και τις σφαίρες στα γιλέκα τους καθώς και με τα περίστροφα στα χέρια.

Εντολή από το Κρεμλίνο: Με καλάσνικοφ και περίστροφα θα πετούν πλέον οι Ρώσοι πιλότοι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οσο για τα καλάζνικοφ, αυτά τοποθετούνται πλέον ακριβώς κάτω από το κάθισμα των πιλότων ώστε αν χρειαστεί να φτάσει η στιγμής της εκτόξευσης, το όπλο να φύγει μαζί με τον πιλότο, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει ώστε να αμυνθεί στο έδαφος. Αρκετά μαχητικά αεροσκάφη, εκτός από το καλάζνικοφ, εφοδιάζονται και με το αυτόματο Strechkin, όπλα πάνω στα οποία είναι εκπαιδευμένοι οι Ρώσοι πιλότοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλάσνικοφ όπλα Ρώσοι πιλότοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ