Θεοδωράκης: Νέο «όχι» στον ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Νέο «όχι» στον ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο ηχηρό «όχι» στον Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία είπε ο επικεφαλής του ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε συνέντευξή του στον «Ενικό» και τον Ν. Χατζηνικολάου, ο Στ. Θεοδωράκης τόνισε πως «τΤο Ποτάμι ήρθε στην πολιτική ζωή για να αλλάξει τα πράγματα και αυτό δεν μπορεί να γίνει σε συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα έσπευσε να σημειώσει αιχμηρά: «Δώσαμε στον Τσίπρα την ασφάλεια να κάνει την κωλοτούμπα και να μείνουμε στο ευρώ».

Ο κ. Θεοδωράκης επανέλαβε πως ως πρόεδρος φέρει ευθύνη για το αποτέλεσμα του Ποταμιού στις τελευταίες εκλογές, παρά ταύτα εκτίμησε πως το κόμμα του θα είναι στην επόμενη βουλή όποτε και αν γίνουν οι επόμενες εκλογές.

Τόνισε δε πως στο συνέδριο που θα διεξαχθεί το Φεβρουάριο θα αποφασιστεί ποιος θα είναι ο πρόεδρος του Ποταμιού αλλά και ο γραμματέας του κόμματος.

Τέλος, κατά τον Στ. Θεοδωράκη η Ελλάδα δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο εξόδου από ευρώ για δυο λόγους:«Πρώτον γιατί υπάρχουν κάποιοι στο εξωτερικό που δεν έχουν εγκαταλείψει τα «σχέδιά» τους για Grexit, όπως ο Σόιμπλε και κάποιοι από το ΔΝΤ και δεύτερον γιατί η χώρα αδυνατεί να σταθεί στα πόδια της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ