Πήγε με όπλο στο Παμπελοποννησιακό και συνελήφθη - iefimerida.gr

Πήγε με όπλο στο Παμπελοποννησιακό και συνελήφθη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ του Σαββάτου (28/11) η Παναχαϊκή φιλοξένησε στο Παμπελοποννησιακό την ΑΕΛ, στο καλύτερο ματς της 10ης αγωνιστικής της Football League.

Όπως έκανε γνωστό η Ελληνική Αστυνομία, στον χώρο στάθμευσης του Σταδίου βρέθηκε σε αυτοκίνητο 47χρονου ημεδαπού πιστόλι με γεμιστήρα και έξι φυσίγγια, το οποίο κατασχέθηκε.

To δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ: "Συνελήφθη, χθες (28-11-2015) το βράδυ, στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα, στο αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει ο δράστης στο χώρο στάθμευσης οχημάτων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα και έξι φυσίγγια.

ADVERTISEMENT

Ο 47χρονος είχε αποκρύψει το πιστόλι σε τσαντάκι μέσης, στο χώρο αποθήκευσης (πορτμπαγκάζ ) του αυτοκινήτου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ όπλο παμπελοπονησιακο Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ