Προβλήματα στο Μπάκιγχαμ: Εκλεισε η τραπεζαρία του παλατιού, ανησυχία για το ταβάνι - iefimerida.gr

Προβλήματα στο Μπάκιγχαμ: Εκλεισε η τραπεζαρία του παλατιού, ανησυχία για το ταβάνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε σχέδια που περιελάμβαναν την τραπεζαρία του παλατιού, θα πρέπει να τα αλλάξει. Κινδυνεύει αν μπει εκεί μέσα.

Η τραπεζαρία του Μπάκιγχαμ έκλεισε, εξαιτίας ανησυχίας για την ασφάλεια του ταβανιού της. Η βασίλισσα ενημερώθηκε για αυτό και όποιες εκδηλώσεις είχαν προγραμματιστεί σε αυτό το χώρο, θα γίνουν αλλού.

Η πολυτελής τραπεζαρία βρίσκεται στη δυτική πτέρυγα του κτιρίου και έχει κόκκινη ταπετσαρία. Κατά τις επισκέψεις επισήμων, οι καλεσμένοι της βασίλισσας αποσύρονται εκεί για να απολαύσουν τον καφέ τους, μετά από τη δεξίωση στην αίθουσα χορού, όπως έγινε πρόσφατα όταν η Ελισάβετ υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Κίνας.

«Σε έναν έλεγχο ρουτίνας διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με ένα από τα δοκάρια στο ταβάνι της τραπεζαρίας. Προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση, δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στο δωμάτιο», ανέφερε ο εκπρόσωπος του παλατιού, που διευκρίνισε ότι τα διπλανά δωμάτια δεν έχουν επηρεαστεί.

Προβλήματα στο Μπάκιγχαμ: Εκλεισε η τραπεζαρία του παλατιού, ανησυχία για το ταβάνι | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάκιγχαμ παλάτι τραπεζαρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ