Απίστευτο: Ο Μπιλ Κλίντον προσπάθησε να «ρίξει» και την Τζάκι Κένεντι [εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Ο Μπιλ Κλίντον προσπάθησε να «ρίξει» και την Τζάκι Κένεντι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπιλ Κλίντον προσπάθησε να αποπλανήσει την Τζάκι Κένεντι μέσα στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, παρά τα 17 χρόνια που τους χώριζαν.

Αυτό ισχυρίζεται νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ με τίτλο «In Bill and Hillary: So this is that thing called love».
Το βιβλίο αναφέρει ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ σχεδόν αναγκαστικά προσπάθησε να κάνει σεξ με την πρώην Πρώτη Κυρία, παρότι εκείνη διαμαρτυρήθηκε και αρνήθηκε.

Απίστευτο: Ο Μπιλ Κλίντον προσπάθησε να «ρίξει» και την Τζάκι Κένεντι [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Η Τζάκι ήταν 60 ετών εκείνη την εποχή, αναφέρει το βιβλίο, και μάλωσαν έντονα οι δυό τους πριν εκείνη τον πετάξει σχεδόν έξω από το διαμέρισμα.
Ο Μπιλ Κλίντον από νεαρή ηλικία θαύμαζε την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζάκι Κένεντι, συγκεκριμένα, από όταν εκείνη είχε εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο, όταν ο σύζυγός της, Τζον Κένεντι έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ, τον Ιανουάριο του 1961.

1993: Ο Μπιλ Κλίντον, η Τζάκι Κένεντι και τα παιδιά της Καρολίνα και Τζον Κένεντι Jr:

Απίστευτο: Ο Μπιλ Κλίντον προσπάθησε να «ρίξει» και την Τζάκι Κένεντι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Κλίντον έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ το 1992 και ένα χρόνο αργότερα, τον Αύγουστο του 1993, η Τζάκι Κένεντι προσκάλεσε το ζεύγος Κλίντον να περάσουν μαζί της μερικές ημέρες στο εξοχικό της στο Martha's Vineyard.
Τότε, μάλιστα, λέγεται ότι η Τζάκι είχε δώσει συμβουλές στην Χίλαρι Κλίντον, πώς να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι είναι η σύζυγος ενός γοητευτικού πολιτικού, που εύκολα μπορεί να γίνει «στόχος» για τις άλλες γυναίκες.

Σύμφωνα με το βιβλίο, ένα απόγευμα, μετά την επίσκεψη των Κλίντον στο εξοχικό της Τζάκι Κένεντι, ο Μπιλ πήγε στο διαμέρισμα της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, στην 5η Λεωφόρο στο Μανχάταν και προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί της.

Απίστευτο: Ο Μπιλ Κλίντον προσπάθησε να «ρίξει» και την Τζάκι Κένεντι [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Απίστευτο: Ο Μπιλ Κλίντον προσπάθησε να «ρίξει» και την Τζάκι Κένεντι [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η Τζάκι Κένεντι, διηγήθηκε σε φίλη της, ότι κολακεύτηκε από το φλερτ του κατά 17 χρόνια νεότερου της Μπιλ Κλίντον, αλλά, όταν ο Κλίντον της επιτέθηκε με σκοπό να κάνουν σεξ, αναστατώθηκε και τον έδιωξε από το διαμέρισμά της.

Σύμφωνα με την Dailymail, την Κυριακή, μετά την δημοσίευση αποσπασμάτων από το επίμαχο βιβλίο, εκπρόσωπος του ζεύγους Κλίντον δήλωσε ότι το μόνο που μπορεί να κάνει από την γελοιότητα αυτής της ιστορίας είναι να γελάσει.

Απίστευτο: Ο Μπιλ Κλίντον προσπάθησε να «ρίξει» και την Τζάκι Κένεντι [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Απίστευτο: Ο Μπιλ Κλίντον προσπάθησε να «ρίξει» και την Τζάκι Κένεντι [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ