FAZ: Κυβέρνηση και αντιπολίτευση απορρίπτουν τις μεταρρυθμίσεις - iefimerida.gr

FAZ: Κυβέρνηση και αντιπολίτευση απορρίπτουν τις μεταρρυθμίσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η ελληνική αντιπολίτευση απορρίπτει το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα», υπογραμμίζει η Frankfurter Allgemeine Zeitung, επίσης με αφορμή την αδιέξοδη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στην Αθήνα.

Η εφημερίδα της Φραγκφούρτης συμπληρώνει το σχετικό δημοσίευμα με ένα σχόλιο -επίσης στις οικονομικές της σελίδες.

Υπό τον γλαφυρό τίτλο «Grexit, Brexit, Fixit» σχολιάζει:

«Την ώρα που η μάχη κατά της ισλαμιστικής τρομοκρατίας και η διαχείριση του προσφυγικού ρεύματος συγκινούν τους ανθρώπους, η προσφάτως εκλεγείσα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα αναβάλλει μεταρρυθμίσεις όπως η συνταξιοδότηση στα 67, υψηλότερη φορολόγηση των εφοπλιστών και προ πολλού υπεσχημένες ιδιωτικοποιήσεις.

Την ίδια ώρα τα δισεκατομμύρια του τρίτου πακέτου ρέουν μέσω Βρυξελλών, Λουξεμβούργου και Φραγκφούρτης εμπρόθεσμα προς την Αθήνα.

Όλα όπως πριν, θα μπορούσε να πει κανείς, αν δεν υπήρχε μια είδηση από την Φινλανδία. Εκεί ξεπεράστηκε το πρώτο εμπόδιο για ένα δημοψήφισμα για το ευρώ.

Άρα μήπως δεν θα απασχολήσουν την ερχόμενη χρονιά την ΕΕ μόνο οι Βρετανοί με το επαπειλούμενο ‘Brexit’, αλλά επιπλέον και οι Φινλαδοί με ένα πιθανό ‘Fixit’;» διερωτάται η FAZ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ