Εκλογές στη ΝΔ: Θα προλάβουν να στήσουν κάλπες στις 13 Δεκεμβρίου; - iefimerida.gr

Εκλογές στη ΝΔ: Θα προλάβουν να στήσουν κάλπες στις 13 Δεκεμβρίου;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το φιάσκο στις 22 Νοεμβρίου στις εκλογές της ΝΔ, στο γαλάζιο στρατόπεδο μιλούσαν για νέες κάλπες στις 13 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο σήμερα μπήκαν ερωτηματικά για το αν θα είναι όλα έτοιμα και θα έχει βρεθεί η εταιρία που θα αναλάβει να φέρει σε πέρας τις εκλογές.
Μπορεί επισήμως στην ΝΔ να δηλώνουν πως παραμένει εφικτός ο στόχος για τις 13 Δεκεμβρίου ωστόσο με το θέμα της εταιρείας να μην έχει κλείσει ακόμα, οι πλευρές δύο υποψηφίων κάνουν λόγω για εγκυρότητα και όχι βιαστικές κινήσεις.

Μεϊμαράκης και Κυριάκος μιλούν για εγκυρότητα και όχι βιαστικές κινήσεις
Συγκεκριμένα η πλευρά Μεϊμαράκη υποστηρίζει πως κριτήριο δεν είναι η ακριβής ημερομηνία, αλλά η εγκυρότητα, η διαφάνεια και η μη αμφισβήτηση του αποτελέσματος. Αλλωστε δεν έχει κλείσει επισήμως η 13η Δεκεμβρίου.
Η πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρει πως «επιθυμία μας είναι οι εκλογές να γίνουν στις 13 Δεκεμβρίου, αλλά πρέπει να διεξαχθούν από μία μεγάλη και σοβαρή εταιρία. Αν αυτή η εταιρία μας πει ότι δεν μπορεί στις 13 Δεκεμβρίου, αλλά στις 10 Ιανουαρίου, πάμε για τότε.

Τζιτζικώστας και Αδωνις θέλουν εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου
Αν δεν γίνουν οι εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου θα είναι αιτία πολέμου υποστηρίζει ο Αδωνις Γεωργιάδης. Προσθέτει μάλιστα πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι αν δεν μπορεί η εταιρεία να ανταπεξέλθει, ενώ τονίζει πως όποιος πάρει αυτή την απόφαση θα πρέπει να πάρει και την πολιτική ευθύνη.

Τέλος από το στρατόπεδο του Απόστολο Τζιτζικώστα τονίζουν πως οι εκλογές πρέπει να γίνουν στις 13 Δεκεμβρίου ώστε να κλείσει άμεσα αυτή η πληγή. Τονίζουν βέβαια πως η όλη διαδικασία θα πρέπει να είναι αδιάβλητη.

Στη Συγγρού πάντως πραγματοποιείται σύσκεψη υπό τον μεταβατικό πρόεδρος Γιάννη Πλακιωτάκη προκειμένου να βρεθεί ένα πιθανό εναλλακτικό σχέδιο. Υπενθυμίζεται πως η ΚΕΦΕ ξεκίνησε να συνεδριάζει στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας με τον εκπρόσωπο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, Θόδωρο Αμπατζόγλου, να μην παρίσταται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ εταιρία Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ