Περισσότερες από 131 εκατ. κάρτες ανέπαφων συναλλαγών υπάρχουν στην Ευρώπη - iefimerida.gr

Περισσότερες από 131 εκατ. κάρτες ανέπαφων συναλλαγών υπάρχουν στην Ευρώπη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση με θέμα: «το μέλλον του Εμπορίου», ο τρόπος με τον οποίο οι καταναλωτές πραγματοποιούν τις αγορές τους έχει αλλάξει δραστικά σε λιγότερο από μία γενιά.

Το εμπόριο μεταβάλλεται καθώς οι συμπεριφορές των ατόμων εξελίσσονται μέσα από νέα κανάλια επικοινωνίας, νέες τεχνολογίες πληρωμών και νέες αγοραστικές επιλογές. Το μέλλον του εμπορίου και το μέλλον των πληρωμών είναι πλέον αλληλένδετα, αναφέρεται στην ανακοίνωση και επισημαίνεται ότι οι καταναλωτές έχουν αγκαλιάσει τις ανέπαφες συναλλαγές μέσω καρτών, έξυπνων κινητών ή wearable συσκευών και εμείς παρέχουμε τα συστήματα που υποστηρίζουν αυτές τις συναλλαγές.

Εξάλλου, τα έξυπνα κινητά έχουν ήδη γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των αγορών. Σύμφωνα με τη Statista, η διείσδυση έξυπνων κινητών θα ξεπεράσει το 54% στην Ευρώπη μέχρι το τέλος του έτους, φτάνοντας στο 70% έως το 2020.

Έρευνα της Visa Europe έδειξε πως πάνω από το 35% των Ευρωπαίων αγόρασαν ένα προϊόν χρησιμοποιώντας φορητή συσκευή, αφού το είδαν πρώτα στο κατάστημα. Επιπλέον, τρεις στους πέντε (59%) χρησιμοποίησαν κινητό τηλέφωνο για να κάνουν έρευνα αγοράς πριν αγοράσουν το προϊόν στο κατάστημα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικρατούν στη σημερινή εποχή και είναι γεμάτα με αξιολογήσεις προϊόντων και προτάσεις αγορών. Σύμφωνα με έρευνα του Planet Retail (2014) 66% των millennials συμβουλεύονται τους φίλους τους πριν την αγορά ενός προϊόντος, ενώ 39% αναζητούν πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από κάποια αγορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΡΤΕς ΑΝΕΠΑΦΨΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ευρώπη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ