Selah Sue, το νέο μεγάλο όνομα της R&B για πρώτη φορά στην Αθήνα [εικόνες, βίντεο] - iefimerida.gr

Selah Sue, το νέο μεγάλο όνομα της R&B για πρώτη φορά στην Αθήνα [εικόνες, βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βελγίδα ερμηνεύτρια, η πιο φρέσκια φωνή της soul / R&B / reggae / dub παγκόσμιας σκηνής αυτή τη στιγμη, έρχεται για μία βραδιά στο Fuzz.

Η νεαρή τραγουδοποιός θα βρίσκεται στην Αθήνα, για μία και μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στο Fuzz Live Music Club, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της, με τίτλο «Reason». Η Selah Sue είναι μόλις 26 ετών και έχει ήδη γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία με το πρώτο της άλμπουμ «Selah Sue», το οποίο έχει πλέον ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως, καθώς και με τα hit singles Ragamuffin, Crazy Vibes, This World, Zanna και Alone.

Selah Sue, το νέο μεγάλο όνομα της R&B για πρώτη φορά στην Αθήνα [εικόνες, βίντεο] | iefimerida.gr 0

Λόγω της ιδιαίτερης παρουσίας της αλλά και της χαρακτηριστικής φωνής της, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα μουσικά πράγματα, συγκρίθηκε με την Amy Winehouse και τη Duffy. «Είναι πολύ κολακευτικό αλλά τελικά με συγκρίνουν με τόσους πολλούς διαφορετικούς καλλιτέχνες που δεν αισθάνομαι ότι θυμίζω ιδιαίτερα κάποιον συγκεκριμένο», λέει η ίδια και τονίζει που δεν την ενδιαφέρει να αντιγράψει κανέναν.

Το ταλέντο της πάντως το αναγνώρισαν από νωρίς τόσο οι άνθρωποι της μουσικής βιομηχανίας όσο και το κοινό. Πριν αρχίσει τις δικές της sold out περιοδείες, εμφανιζόταν σε headline shows, φεστιβάλ και στην τηλεόραση δίπλα σε ονόματα όπως ο Prince, o Moby, οι Simply Red, o Jamie Lidell, o Keziah Jones, o Sebastien Tellier, o Cee-Lo.

Selah Sue, το νέο μεγάλο όνομα της R&B για πρώτη φορά στην Αθήνα [εικόνες, βίντεο] | iefimerida.gr 2

Τον Μάρτιο του 2011, κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία κυρίως στην κεντρική Ευρώπη. Την επόμενη χρονιά έγινε γνωστή και στις ΗΠΑ. Το «Selah Sue» είχε περισσότερα από 400.000 downloads μέσα σε μία εβδομάδα και το περιοδικό Rolling Stone την ανακήρυξε ως ένα από τα νέα πρόσωπα του 2012. Τον Μάρτιο του 2015 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο «Reason», το οποίο είναι εμπλουτισμένο και με νέα μουσικά στοιχεία όπως electro-soul, trip hop, house beats. Εμείς ξεχωρίζουμε το Alone, το πρώτο single του δίσκου που θυμίζει disco της δεκαετίας του 1980.

Δείτε το βίντεο του «Alone»

Ακούστε την. Το σίγουρο είναι πάντως πως θα έρθει στην Αθήνα ακριβώς τη στιγμή που πρέπει, πάνω στο peak της μέχρι τώρα καριέρας της.

To live
Selah Sue
Fuzz Live Music Club: Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, τηλ. 210 3450817
Ημερομηνία: Σάββατο 18 Δεκεμβρίου
Προπώληση: ξεκινάει στα 20 ευρώ, για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 22 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 24 ευρώ.
Διάθεση εισιτηρίων: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπαδωτηρίου, Ιανός, Reload, Media Markt και στο www.viva.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουσική Βλέγιο r&b συναυλία Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ