Ξαναβάζουν τη στολή τους οι αστυνομικοί της Βουλής - iefimerida.gr

Ξαναβάζουν τη στολή τους οι αστυνομικοί της Βουλής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επανέρχεται στην- προ... Ζωής (Κωνσταντοπούλου)- καθημερινότητά της η Βουλή. Οι αστυνομικοί που υπηρετούν σε αυτή ξαναβάζουν πάλι της στολή τους, που είχε καταργηθεί από το περασμένο καλοκαίρι.

Με απόφαση που αναμένεται να εκδοθεί από τον νέο φρούραρχο της Βουλής, καταργείται η πολιτική ενδυμασία και οι αστυνομικοί, που φρουρούν το Κοινοβούλιο θα φορούν πλέον τη στολή τους.

Υπενθυμίζεται ότι η πολιτική ενδυμασία στο σύνολο της φρουράς της Βουλής είχε καθιερωθεί από τον προηγούμενο φρούραρχο σε συνεννόηση με την πρώην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου τον περασμένο Ιούνιο.

Η σχετική απόφαση προέβλεπε ότι όλοι οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Βουλή θα έπρεπε να είναι με ευπρεπή πολιτική περιβολή , με απαραίτητο το σακάκι και σε ευκρινές σημείο την υπηρεσιακή τους κάρτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλή Αστυνομικοί Φρούραρχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ