Ο Αβραμόπουλος σε Γαλλία και Σουηδία για προσφυγικό και ασφάλεια - iefimerida.gr

Ο Αβραμόπουλος σε Γαλλία και Σουηδία για προσφυγικό και ασφάλεια

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρίσιμες επαφές σε Σουηδία και Γαλλία θα έχει τη Δευτέρα και την Τρίτη, αντίστοιχα, ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Στην Στοκχόλμη, ο κ. Αβραμόπουλος θα συναντηθεί με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Anders Ygeman και τον υπουργό Δικαιοσύνης και Μετανάστευσης κ. Morgan Johansson. Επί τάπητος θα τεθούν οι εξελίξεις στο μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα και στην ασφάλεια.

Στο Παρίσι, ο Επίτροπος θα μιλήσει στην ειδική σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης για θέματα ασφάλειας και μετανάστευσης. Στην συνέχεια, ο κ. Αβραμόπουλος θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Bernard Cazeneuve και τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (OECD) κ. Angel Gurría.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ