Ο Τσίπρας «κάρφωσε» Νταβούτογλου: Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας απέναντι στους Ρώσους - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας «κάρφωσε» Νταβούτογλου: Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας απέναντι στους Ρώσους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο, ο Αλέξης Τσίπρας «κάρφωσε» τον Τούρκο ομόλογό του Αχμετ Νταβούτογλου κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας.

Με αφορμή τα καθημερινά επεισόδια στο Αιγαίο μεταξύ ελληνικών και τουρκικών αεροσκαφών, ο Τσίπρας δεν... άντεξε και σχολίασε

«Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί ας απέναντι στους Ρώσους» είπε προς τον Νταβούτογλου.

Χαρακτήρισε δε ως «ανόητο και αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο Αιγαίο: Ξοδεύουμε δισεκατομμύρια για εξοπλισμούς, εσείς για να παραβιάζετε και εμείς για να αναχαιτίζουμε». Και κατέληξε – καρφώνοντας για δεύτερη φορά την γείτονα χώρα: «Εχουμε τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα στον αέρα και από κάτω δε μπορούμε να εντοπίσουμε τους διακινητές που πνίγουν αθώους ανθρώπους στο Αιγαίο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Αχμέτ Νταβούτογλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ