Δραματική παρέμβαση Στουρνάρα: Διασφαλίστε την πολιτική σταθερότητα αλλιώς δεν θα υπάρχει επόμενη ημέρα - iefimerida.gr

Δραματική παρέμβαση Στουρνάρα: Διασφαλίστε την πολιτική σταθερότητα αλλιώς δεν θα υπάρχει επόμενη ημέρα

(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφές μήνυμα να μην επαναληφθούν τα λάθη της προηγούμενης περιόδου και δημιουργηθεί κλίμα πολιτικής αστάθειας έστειλε ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας.

Με αποκλειστική του δήλωση στο Mega o κ. Στουρνάρας αφήνει να εννοηθεί ότι σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα υπάρχει «επόμενη ημέρα», παραπέμποντας εμμέσως στο σχέδιο Σόιμπλε περί Grexit.

Η προειδοποίηση Στουρνάρα θα αποτυπώνεται και στην έκθεση νομισματικής πολιτικής της ΤτΕ που θα δοθεί στη δημοσιότητα μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Η αποκλειστική δήλωση στο Mega του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα έχει ως εξής: «Με την ψήφιση της συμφωνίας του περασμένου Ιουλίου με μεγάλη πλειοψηφία από τη Βουλή, έχει καταγραφεί υψηλός βαθμός συναίνεσης. Αυτό είναι μια μεγάλη κατάκτηση και η συναίνεση αυτή δεν πρέπει να διαρραγεί. Αντιθέτως, πρέπει να διατηρηθεί ούτως ώστε να διασφαλιστεί η πολιτική σταθερότητα, να στηριχθεί η οριστική έξοδος από την κρίση και ανοίξει ο δρόμος προς την ανάπτυξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ